Design interior Galati pentru orice imobil

Design profesionist.

Daca ai nevoie de un raport sincer calitate/pret, noi iti oferim cele mai bune servicii, bazandu-ne pe experienta de 10 ani in domeniu.

Servicii designer amenajari interioare in Galati.

Design care se potrivește modului tău de viață.

Cu siguranta te-ai intrebat de ce ai nevoie de serviciile unui designer in Galati, cand ti-ai cumparat o locuinta sau vrei pur si simplu sa renovezi.

Noi iti oferim raspunsul: un plan bine calculat te scuteste de costuri suplimentare, evitand neplaceri cum ar fi: drumuri prin magazine in cautarea parchetului potrivit sau a mobilei ideale pentru ca in final sa existe riscul nepotrivirii.

Eleganta , Calitate ,.

Faptul ca primiti atat proiectul viitorului dumneavoastra camin, cat si consultanta atunci cand vine vorba de furnizori, preturi, necesar de materiale etc., reprezinta un real avantaj atunci cand faceti un asemenea demers.

Design interior Galati

Design interior

Pași

Discutia initiala cu beneficiarul:

se prezinta exemple de proiecte pe diferite stiluri pentru a se stabili preferinta clientului.

Deplasare la spatiul beneficiarului:

este o etapa importanta pentru cunoasterea spatiului, pentru o mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a caracteristicilor acestuia, si a stilului de viata.

Realizarea releveului:

realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.

Discutia cu clientul:

este etapa in care se identifica stilul de decorare, gama de produse, solutiile de amenajare, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale etc.

Prezentarea proiectului 3D:

se prezinta proiectul cu imagini 3d foto realiste, care permite clientului crearea unei viziuni cat mai clare a spatiului.

Proiecte amenajari interioare Galati

Design interior

Proiecte Galati de la A la Z

Este un serviciu la care majoritatea clientilor nostri din Galați apeleaza datorita avantajelor oferite:

Constructor pentru executia diferitelor lucrari (instalatii termice, electrice,tencuieli, zugravit, montaj faianta/gresie, parchet, profile decorative etc.)in functie dorinta/necesitatea clientului

Coordonarea echipelor de specialisti

Urmarirea respectarii planurilor de constructii, de instalatii si a proiectului de design

Garantarea calitatii lucrarilor

Contacteaza-ne pentru servicii de design interior in Botoșani, Suceava, Bacau, Piatra Neamț, Galați, in sau amenajari interioare Bacău, Suceava, Piatra Neamt, Galati,Botosani.

Share This